• 0888 32 07 24
    0888 32 07 24

Екзотични сортови семена на Пъпешово дърво - Пепино

Екзотични сортови семена на Пъпешово дърво - Пепино

Модел 576 In stock
3,90 лв.
Марка Флориан
  • Дан. основа: 3,90 лв.

Етикети: Екзотични сортови семена на Пъпешово дърво - Пепино, 576, Пъпеш

Пъпешово дърво - Пепино

Нашият он-лайн магазин www.agrogradina.bg представя на вашето внимание семена от екзотичен сорт пъпешово дърво. Това растение се отличава със своите екстревагантни плодове, които са много вкусни.

Изключително атрактивен сорт, подходящ за производство на открито и оранжерии. Растението е едногодишно и образува изкусително ароматни цветове и декоративни, но ядливи плодове. Те са с тегло 100-300 гр. Месото е сочно, крехко, ароматно и на вкус напомня пъпеш или манго. Плодовете са много богати на вит.С и йод и са подходящи за замразяване, изсушаване, консервиране и приготвяне на десерти, ястия и конфитюри. Характерно за сорта е, че е лесен за отглеждане и се отличава с висока съхраняемост. Вегетационен период - 200-210 дни. Засявайте семената февруари-март. Разсадете след около месец на разстояние 40х40см. Сеитбена норма 1.5гр за 1000 растения

Опаковка от 10 бр. семена.

 

Забележка: На гърба на всяка опаковка със семена на има срок на годност на семената, процент на тяхната кълняемост и страна на произход. Тези данни са проверени от ИАСАС (Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол).      

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Captcha