• 0888 32 07 24
    0888 32 07 24

Полиетилен - 160mic DIAMOND, Многослоен израелски за оранжерии DIAMOND 3 в 1 от Politiv (Политив)

Полиетилен - 160mic DIAMOND, Многослоен израелски за оранжерии DIAMOND 3 в 1 от Politiv (Политив)

Модел 114524-25-2 In stock
1,83 лв.
Марка Politiv
  • Дан. основа: 1,83 лв.

Етикети: Полиетилен - 160mic DIAMOND, Многослоен израелски за оранжерии DIAMOND 3 в 1 от Politiv (Политив), 114524-25-2, Полиетилен / найлони за оранжерии

Полиетилен - 160mic DIAMOND, Многослоен израелски за оранжерии DIAMOND 3 в 1 от Politiv (Политив)

Цена за 1кв./м – 1.83лв.

Mногослоен полиетилен за оранжерии DIAMOND  3 в 1 - по-висока светлопропускливост в комбинация с дифузия.

ВНИМАНИЕ!!! Обявена цена е за израелски полиетилен за оранжерии DIAMOND 3 в 1 от Politiv (Политив) - 160 mic е за 1 кв.м. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата.

Код Продукт Функции Ширина (м) кв. м / кг 
E2143-160 mic  Многослоен полиетилен за оранжерии - 160 mic UV+EVA+IR+АF+LD
+ повишена светлопропускливост
6м.; 7м.; 8м.; 9м.; 10м.; 10.5м.; 11м.; 11.5м.; 12м.; 12.5м.; 13м.; 13.5м.; 14м.; 6,51

Допълнителни функции:

1.      UV стабилизация - HALS технология за UV стабилизация от най-ново поколение. За разлика от UV стабилизацията на никелова основа , HALS технологията позволява повисока светлопропускливост, не оцветява филма и значително удължава периода на UV защита.

2.      AF (А-капка) - предотвратява образуването на кондензни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести

3.      LD (Дифузия)- разделяне на светлината, разпръсква равномерно пряката слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и неравномерното огряване при културите склонни към самозасенчване.

4.      EVA (етиленвинилацетат) - придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма. Тази добавка еис антистатично действие по външната повърхност на полиетиленовия филм. Също така спомага за задържането на топлината в оранжерията.

5.      IR (Термален ефект)- намалява загубата на топлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за намаляване на температурните разлики между деня и нощта и минимизира риска от измръзване на растенията нощем.

 

Специални инструкции за употреба:

ВАЖНО! при поставянето на полиетилена, страната с надпис "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила:
Дебелина - 150 mic - период на експлоатация 4-6 години

В 1 килограм се съдържат около 6,94 кв.м полиетилен.

Моля изберете желан размер. Цената е на 1 кв.м
За справка - таблицата в описанието на продукта.
При големи количества - цена по договаряне.Цена за 1кв./м – 1.83лв.

 

Важно: Поради спецификата на продукта (реже се по желание на клиента), този продукт се изпраща по еконт само при предварително плащане (капаро или цялата сума). Плащането се извършва по банков път след потвърждение от наш служител по проформа фактурата, която сме ви издали. При направа на поръчка през сайта, системата не може да изчисли правилно цената на доставка, защото продукта е специфичен.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Captcha