• 0888 32 07 24
    0888 32 07 24

Разсад от Сладкият Пелин - билката която мори РАКА

Разсад от Сладкият Пелин - билката която мори РАКА

Модел 80 In stock
4,90 лв.
  • Дан. основа: 4,90 лв.

Етикети: Разсад от Сладкият Пелин - билката която мори РАКА, 80, Разсад

Сладкият Пелин - билката която мори РАКА

Какво е сладък пелин ?

Artemisia annua ( Сладък Пелин) е медицинско растение, което е с произход от Китай и местно е известно като qing hao. Известен е още като сладък пелин. По принцип плодовете на растението Artemisia annua – артемизининът имат клиничната ефективност, която може да се пребори с маларийния вирус и маларийната болест. Нещо повече, артемизининът се превърна в много популярна билка и се използва широко. Ето защо се препоръчва и се правят проучвания заради широкото разпространение и броя на доволните потребители, които свидетелстват за това. Това растение наистина е чудесно за повишаване на имунната система и убива радикални организми и вируси, които преобладават в човешкото тяло. Също така, непосредственият ефект от тази добавка я прави по-ефективна при нейното използване.

Може ли Сладкия пелин да помогне за лечение на рак?

Растението Artemisia annua може да има противоракови свойства, въпреки че в момента няма категорични доказателства, че може да помогне за борба с рака при хората. Изследванията на неговите противоракови свойства обикновено имат малки размери на пробите или използват животински модели вместо хора. Някои изследователи смятат, че артемизининът взаимодейства с желязото, за да образува свободни радикали в тялото. Свободните радикали са съединения, които убиват клетките. Раковите клетки абсорбират много желязо, което ги прави потенциално много по-податливи на увреждане от тези свободни радикали. Артемизининът е производно на билката сладък пелин (“Sweet wormwood” или ”Artemisia Annua”). Той е използван от хилядолетия в китайската медицина. Установено е, че същият има свойството да убие 98% от клетките на рака на гърдата за по-малко от 16 часа.

Колко мощен е пелинът?

С една дума – много.  Това е благодарение на това , че източникът на ключовата съставка на билковия лекарствен продукт  е артемизининът, който е най-мощният антималариен продукт на пазара. Но ползите от него не спират до тук. Научните изследвания също показват, че пелинът може дори да убива раковите клетки. Може да се използва и за лечение на анорексия, безсъние, анемия, липса на апетит, метеоризъм, стомашни болки, жълтеница и нарушено храносмилане.

Други ползи за здравето от Артемизия ануа

- При малария

- Сладък пелин убива раковите клетки

– Премахва паразитите

- Съдържа антимикробни и противогъбични способности

- За стомашно-чревния тракт

Размер на саксията ф9

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Captcha