• 0888 32 07 24
  0888 32 07 24

Тревна смес Универсална (капсулирани семена) FAMILY&FUN (Sport + Spiel)

Тревна смес Универсална (капсулирани семена) FAMILY&FUN (Sport + Spiel)

Модел 8-292 In stock
30,90 лв.
Марка Green field
 • Дан. основа: 30,90 лв.

Възможни варианти

Етикети: Тревна смес Универсална (капсулирани семена) FAMILY&FUN (Sport + Spiel), 8-292, Професионални

Тревна смес Универсална (капсулирани семена) FAMILY&FUN (Sport + Spiel)    

 
 
Универсалната тревна смес с капсулирани семена Family&Fun е идеална устойчива семейна трева за нова сеитба и за допълнителен посев във вече съществуващи площи. За Family & Fun са необходими малко грижи, много е устойчива и не расте бързо, което води и до по-малко отрязан материал. Силните корени, които образува сместа, издържат и на най-големите натоварвания от деца или от домашни животни. Друго голямо предимство е, че се произвежда като капсулирани семена, всяко семе е обвито от капсула, съдържаща микро и макро елементи, стимулатори, влагоабсорбиращи вещества, осигуряващи бърз растеж.
Сеитбена норма: 1кг/50м2
Капсулираните Семена на тревната смес Family&Fun са покрити с важни съставки, които подобряват кълняемостта. Капсулите съдържат различни компоненти, включително талк и калциев карбонат, който регулира нивото на pH. Различните микро- и макро- хранителни вещества допринасят за сформирането на важни слоеве от самата капсула на семена. Те лесно се различават визуално от стандартните, некапсулирани семена, без да е променена формата им.
Ползите от капсулираните семена важат и за отделните компоненти, и за семена за тревни смеси, без значение дали се сеят ръчно или механично. Капсулираните семена са подходящи и за екстремни терени, които са трудни или почти невъзможни за култивиране (например стръмни склонове), тъй като не изискват такава подготовка на почвата, каквато е необходима за сеитбата на некапсулирани семена. Капсулираните Семена са обогатени с хуминови киселини и стимулатор за растеж, за да осигури здрава, бърза кълняемост, независимо от начина на сеитба и от терена.
 • По-добър процент на  кълняемост, поради по-добрия контакт с почвата.
 • Оптимално ранно развитие, благодарение на идеалния хранителен запас на растенията.
 • Опазване и защита на капсулираните семена до постигане на оптимална на влажност.
 • Лесна сеитба и равномерно разпределяне на семената
 • Надеждно и трайно полагане на семената и защита от отнасяне от вятъра
 • Без загуби от извличане на семената от птици и гризачи
 • Съдържат растителни стимуланти за подсилване здравината на растенията и повишават устойчивостта на младите растения
 • Съдържа хуминови киселини за по-добра кълняемост и повишава приема на хранителни вещества.
        
Тази смес е идеална за устойчива семейна трева за нова сеитба и за допълнителен посев във вече съществуващи площи. За Family & Fun(Sport + Spiel) са необходими малко грижи, много устойчива е, не расте бързо, което води и до по-малко отрязан материал. Силните корени които образува сместа, издържат и на най-големите натоварвания от деца или от домашни животни. Друго голямо предимство Family & Fun(Sport + Spiel) е че се произвежда като капсулирани семена, всяко семе е обвито от капсула, съдържаща микро-и макро елементи, стимулатори, влагоабсорбиращи  вещества, осигуряваща бърз старт и стабилен растеж.        
                                                                                       
Сеитбена норма - 1 кг за 50 м²          

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Captcha