Пакет начален Старт БИОРАЗГРАДИМ - макси

  • 17,85 лв.
  • Дан. основа: 17,85 лв.
  • НаличностВ наличност
  • Модел start4-bio-maksiПакет начален Старт БИОРАЗГРАДИМ - макси

Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание стартов пакет Биоразградим - макси за любители градинари. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своят екологично чист разсади.

Този пакет ще ви улесни максимално при направата на разсад за различни видове плодове, зеленчуци, билки и цветя, като домати, краставици, тиквички, пипер и много други. Комплекта включва торфен субстрат 10л., торфени саксий за разсад, подложна табла, сеялка с дозатор и Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система. Торфеният субстрат е производство на Stender AG- Германия, представляващ уникална смес от тъмен и светъл торф с висока степен на угниване, допълнително обогатени с NPK торове, микроелементи, навлажнител, перлит и коригирано РН 5,5-6,5. Специалният състав на субстратите се характеризира с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време на преовлажняване и прекомерно засушаване, поддържат стерилна среда с пълна липса на болести, неприятели и нематоди, което ги прави универсално приложими. Торфените саксии са перфектно решение за всеки, които иска да отглежда своя разсад екологично чисто. Те са изработени от висококачествени материали и се разграджат в почвата след засаждане. Подложната табла за оттичане на водата е изработена от висококачествена плстмаса и е за МНОГОКРАТНА употреба.

Пакета съдържа три части:

1. Торфен субстрат 10л - 1бр

2. Торфени саксий за разсад 12 бр гнезда - 5бр (общо 60 гнезда)

3. Подложна табла за разсад плитка - 1бр

4. Сеялка с дозатор - 1бр.

5. Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система - 1бр


Напишете отзив

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: Пакет, начален, Старт, макси, торфен, субстрат, табла, разсад, торф, сеялка, тор, биостимулатор, рутмос, substrat, torf, torfen, paker, start, tabla, razsad, биоразградими, торфени, саксии,